Voel jij je wel eens onzeker als coach?
Heb je het gevoel dat je meer een kunstje doet,

dan echt vanuit jezelf durft te coachen?

Als startende coach krijg je er zeker mee te maken: twijfels, een verhoogde hartslag en met samengeknepen billetjes heet je je eerste coach klant welkom. Elk begin kent zo z’n worstelingen. Wat nu als de twijfels blijven: ‘Doe ik het wel goed genoeg? Moet ik nog meer leren? Wat als ik het niet waar maak…’ We leven in een tijd dat we meer en meer gevoelig worden voor energie. Daarmee kunnen we onszelf zo in de weg zitten. Al die theoretische kennis, doet een beroep op ons hoofd. Niks mis mee, maar ons lijf snakt naar het laten zakken van al deze kennis. Willen voelen en begrijpen, wat alles wat je in je hoofd stopt. De vaardigheden die je als coach hebt geleerd, mag je meer en meer eigen maken. Vraag jezelf af;
Wanneer is goed, genoeg voor je?

Don’t worry als je ogen groot worden bij het lezen van deze vraag. Je bent niet de enige die zichzelf betrapt voelt en denkt ‘shit, jep that’s me… rupsje nooit genoeg’. Je drive om het goed te willen doen, juist in dit prachtige coach vak, is super waardevol. Je neemt de mensen die in je praktijk komen serieus. Dat hoeft alleen niet vanuit struggle, je voorbedachte structuur afwerken of ‘het’ volgen van een boekje. Mensenwerk, vraagt om maatwerk. Maar first things first.

Geloof jij dat je eerst hard moet werken,

om meer zelfvertrouwen te krijgen en uiteindelijk ontspannen te leren coachen?Laat dit dan DE oproep zijn, om jouw zielsenergie af te gaan stemmen op dat wat je doet. Angst is nooit een goede raadgever. Onzekerheid, houd je klein. Geven nog meer van die niet helpende gedachten, oordelen over jezelf. Dat hoeft niet.
Als je leert belichamen van dat wat je weet…ga je echt het verschil maken. Voor jezelf. En de ander.

Vergroot je levensenergie.

Laat onzekerheid smelten als sneeuw in de zon. Krijg plezier en energie van je coachwerk. Ga Genieten. Voluit. Yes you can woman!
Ik geloof, dat het tijd is voor change.
Leer de coach KUNST verstaan.

Laat de kunde, voor je werken op het speelveld van jou coaching.
Weet, dat JIJ de basis bron bent.
Niet je methodieken.

Jij bent heilig, als mens, als coach, als prachtig instrument.
Al die boeken en trainingen, zijn slechts handvatten.

Stop met de struggle die je stress geeft.
Je laat wankelen, onzeker maakt.
Het plezier uit je passie trekt…doordat het je zoveel kost.
Ga vanuit je hart werken, boven het harde werken.

Breng wat meer rust in jezelf, en je coaching. Leer de kunst van het coach verstaan.

Wees lief voor jezelf, want lelijk denken..je raadt het vast al: geeft je meer stress, met als gevolg… nog meer twijfels.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

THE MOVEMENT STARTS WITH YOU

***

EIGENheid

ZIELSverlangens

HERSENpankrakers

 

Een wekelijkse boost aan positivation. Integreer jouw eigenheid. Je geheime wapen tot succes. Maak meer impact als zorgprofessional. Unlock je body wisdom, jouw toegangspoort tot je diepere zelf. Jij BENT het instrument. Of je nu m'n mails leest, gratis content volgt of je verlangen omzet in groeien onder mijn vleugels:

LEEF.JE.VISIE.

 

Schrijf je hieronder in ;).

 

You have Successfully Subscribed!