Geboren worden betekent niet per se dat je geboorte geeft aan het leven.

Als meisje vrouw worden betekent niet dat je kunt verbinden met het vrouw zijn voelen.

Welke Westerse vrouw weet hier bewust betekenis aan te geven? De emancipatie is z’n essentie voorbij geschoten.

Streven naar gelijkheid raakt verstrikt in het gelijk willen zijn aan. Mannen en vrouwen zullen nooit hetzelfde zijn, al zijn we allen één. Al hebben we allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Laten we het gevormde en niet gevormde niet verwarren met elkaar. Geboren worden als vrouw, geeft je vrouwelijke kwaliteiten die in de essentie aan ons voorbehouden zijn.

Laat de vrouw Vrouw zijn.

Laat de man Man zijn.

Wees vooral IK.

Laat ons ontmoeten en verbindingen voorbij onze fysieke vorm. Zonder onze fysieke vorm te vergeten.

Via ons lichaam, zijn we in staat diepere lagen in onszelf te ontmoeten die zonder onze menselijke vorm op deze wijze niet doorleefbaar zijn. Het beleven en ervaren als mens, is slechts als mens mogelijk. De eenvoud van dit weten, blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig.

Is het verbinden met je vrouwelijkheid nog een taboe? Als je op Google vrouw intypt, gaat de vierde hit al over sexy. De vijfde over geilheid. De zesde over verleiding. Serieus.

Het begint al bij het geboorte geven. We zijn zo geëmancipeerd geraakt dat thuis bevallen niet meer de standaard is. Het moet planbaar, regelbaar pijnvrij en snel mogelijk. Met zo min mogelijk zichtbare lijfelijke verandering. Hoe dan? Moeder worden, maar de illusie vast houden dat alles transformeert terwijl het lichaam hetzelfde blijft?

Als je je vrouw Zijn voelt, ga je zien dat schoonheid niet zit in pronkende vooruitstaande boobies en een strak lijf. En tuurlijk, OWN it woman als je die billen hebt waar je trots op bent. Als het past bij jouw innerlijke verlangen, dient het je vrouwelijkheid.

Het probleem zit er vaak in, dat we massaal niet weten wat er van binnenuit ons leeft. Daar gaat het mis.

Als ik uiterlijk zie, wat ik innerlijk voel, dan ervaar ik vrede met mezelf. Het is de Godin in mij die ik kan voelen, die me boven mezelf laat uitstijgen. Verbonden met een vrouwenlijn vol wijsheid. Let’s remember 🙏. Levensenergie stroomt. Het vrouw zijn belichamen. Beleven. Bezielen.

Welke moeder leert dit haar dochter deze tijd?

Neemt haar mee in de reis van meisje naar vrouw?

En hej, ik doe ook maar wat mijn hart me ingeeft. Door mezelf te blijven helen. Mijn eigen plek als vrouw hier in te nemen. Dat is voor mij woman wise emancipatie. Niet door de mannen hier de schuld van geven. Maar door m’n eigen macht te reclaimen.

Streef niet naar de gelijkheid.

LEEF gelijkwaardigheid

Verschil is zo verrijkend.

Ik voel me optimaal vrouw, naast mijn man.

Door door hem, maar door wat hij in mij raakt.

Wakker maakt.

Ik ervaar moeder natuur in haar oerkracht, dankzij het moederschap.

Ik bewonder mijn vrouw zijn, in een sisterhood tussen andere vrouwen.

Ik eer de bezieling in mij, via eeuwenoude wijsheid die is. En er altijd zal zijn.

Vrouwen helen vrouwen.

Ik voel mijn vrouw Zijn. Ik zal het vieren ook. The world needs us. Elke dag opnieuw.

Ik zal mijn dochters leiden. Door te Zijn en laten Zien. Te laten ervaren en beleven. Op dat zij door kunnen geven.

Mijn kwaliteiten zullen naast die van de man floreren, en de zijne naast de mijne. Samen-Leven.

De transformatie van de emancipatie ligt dichtbij, in ons. Niet door te streven buiten, maar door verbonden te leven vanuit binnen. De rest volgt vanzelf.

🙏

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

THE MOVEMENT STARTS WITH YOU

***

EIGENheid

ZIELSverlangens

HERSENpankrakers

 

Een wekelijkse boost aan positivation. Integreer jouw eigenheid. Je geheime wapen tot succes. Maak meer impact als zorgprofessional. Unlock je body wisdom, jouw toegangspoort tot je diepere zelf. Jij BENT het instrument. Of je nu m'n mails leest, gratis content volgt of je verlangen omzet in groeien onder mijn vleugels:

LEEF.JE.VISIE.

 

Schrijf je hieronder in ;).

 

You have Successfully Subscribed!