Voel jij je vrouw Zijn? Wat betekent dit nu?

Be the queen of your castle.

Er is een tijd geweest, van het lichaam aanbidden. Niet alleen het zien van het Goddelijke, maar dit ook ervaren in alle dag. Het weten, dat er een energetisch veld in ons, door ons én om ons heen bestaat.

Met het verlaten van kastelen, zijn we onze verbinding met het grotere dan onszelf ook verloren. Verslagen door de hebzucht en meer materialisme.

Medicijnvrouwen, hekserij, helers… Verbannen en afgeslacht. De bedreiging voor de machthebbers.

Waarmee de eigen macht van de mens, meer en meer ondergeschikt is geraakt.Jouw lichaam is je tempel. Je poort tussen het fysieke en energetische. Je ingang tot je onderbewuste.

Geen medicijn, leidt tot genezing.

Genezen is het evenwicht herstellen, in lichaam, ziel én Geest.

Pure fysiek gerichte aanpak, zal je op dat niveau beter kunnen maken. Maar als je op het niveau van energie en emotie, niks doet… Zal deze niet herstellen. Zij zal weer door dringen in je lichamelijkheid.

Jouw lichaam reageert op die onderliggende energie. En andersom.

Het zijn de eeuwenoude hermetische principes die dit al beschrijven. Eeuwenoude wijsheid, vergeten en hedendaags steeds meer hervonden.

Niet dat ik de behoefte heb, onze medische wereld wel: de werking van energie kent wetenschappelijk bewijs. Zie oa. de kwantumfysica. Maarja, daar is onze Pharma minder enthousiast over, begrijp je?

Ik geloof in en-en. Echt holistisch kijken, betekent voor mij verder voelen op elk niveau. Fysiek ingrijpen is soms nodig. Emotioneel, mentaal, energetisch…eindigt de reis daar niet.

Het Goddelijke zit in ons allemaal. Hoe meer je thuis komt in jouw kasteel, hoe meer jij je plek in neemt. In jezelf. En daarmee in het grotere geheel.

Dat is wat een queen doet. Woman wise het lichaam verstaan. Door en voorbij de symptomen signalen lezen. Niet beter worden, maar genezen.

1 maart start de gratis 8daagse MovementMeditatie, voor vrouwen alleen! Klik hier om deel te nemen en herontdek je vrouw zijn & boost je levensenergie.

En weet, achter elke geweldige vrouw. Staat een geweldige vrouw. I’ve got your back. Ons gezamenlijke energie veld. Laat het vóór ons dienen!

That’s the Art, of healing together.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kun je wel wat positivation gebruiken?

SOULfood. HARTsverlangens. HERSENpankrakers.

 

Voed je vuur (weer), voed je ziel.  Een wekelijkse boost aan positivation (positiviteit & motivatie). Just suck it up!! Dat wat jou dient dan he ;).  Lekkerrr wat levensenergie voor ons stressvolle bestaan. Life happens, ja toch! Tegenslagen? Je kunt er maar beter goed gemutst voor staan. 

spoiler alert: I eat positivation for breakfest.

You have Successfully Subscribed!