Hi ik ben Melissa Poulina. Levensgenieter. Moeder. Vrouw. Vriendin. Bomenknuffelaar, Zielsfluisteraar.  Bon bonnetjes verslindster. Dansend beweeg ik voort. Schrijvend leg ik vast. Levend kom ik los.

Praktisch & ervaringsgericht ingesteld. Beleven doet leven. Out of the box waar nodig, interactief en spelenderwijs. Volwassen belichaamd. 

Ik word ‘s nachts  regelmatig wakker met nieuwe ideeen, schijfsels en hersenspinsels op het gebied van zorg innovatie.

Wat mij drijft? ‘Breng de Ziel terug in de Zorg’ 

& in het leven offcourse 🙂

M’n lichaam als instrument, katalystor. Gevoelig voor de subtiliteiten. Vertaler, tolker, van body signs. Filosoof. Studynerd for life. Ik bekijk de wereld en de mens door verschillende brillen op verschillende niveaus. Lijf. Lichaam. Ziel. Met liefde voor de antroposofie, waar ik me thuis in voel. Met een rotsvast geloof in groei en mogelijkheden. Beide beentjes op de grond, verbonden met het leven.

Van militair verpleegkundige, tot traumacoach en inmiddels de eer om mentor & trainer te mogen zijn voor zorgprofessioals, coaches en therapeuten. Het ambacht van het vak te verdiepen, die zoveel verder reikt dan de kunde. Daar, geniet ik van.

Perceptie is projectie

– onbekend

Kijken en zien. Door de ogen van de ander. Door de ogen van jezelf, vanuit je eigen blik. Voorbij je eigen blik. Zonder masker, dekking laag. Het mag. Het moet ! Laat je hart niet verstenen, zet jezelf niet in een kooi. Al is het even spannend, daar buiten te treden. Toch daar ademt het leven. Geeft het jou de kracht. Beweeg de energie, waar je hart van smacht. Ik houd voor jou de wacht, zodat je veilig en vertrouwd, kunt ontplooien en kunt zijn. Zoals je wil Zijn.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

THE MOVEMENT STARTS WITH YOU

***

EIGENheid

ZIELSverlangens

HERSENpankrakers

 

Een wekelijkse boost aan positivation. Integreer jouw eigenheid. Je geheime wapen tot succes. Maak meer impact als zorgprofessional. Unlock je body wisdom, jouw toegangspoort tot je diepere zelf. Jij BENT het instrument. Of je nu m'n mails leest, gratis content volgt of je verlangen omzet in groeien onder mijn vleugels:

LEEF.JE.VISIE.

 

Schrijf je hieronder in ;).

 

You have Successfully Subscribed!