Hi ik ben Melissa Poulina. Levensgenieter. Moeder. Vrouw. Vriendin. Bomenknuffelaar, Zielsfluisteraar.  Bon bonnetjes verslindster. Dansend beweeg ik voort. Schrijvend leg ik vast. Levend kom ik los.

M’n lichaams als instrument, katalystor. Gevoelig voor de subtiliteiten. Vertaler, tolker, van body signs. Filosoof. Studynerd for life. Ik bekijk de wereld en de mens door verschillende brillen op verschillende niveaus. Lijf. Lichaam. Ziel. Met liefde voor de antroposofie, waar ik me thuis in voel. Met een rotsvast geloof in groei en mogelijkheden.

Van militair verpleegkundige, tot traumacoach en inmiddels de eer om mentor te mogen zijn voor coaches en therapeuten. De coachkunst verdiepen, die zoveel verder reikt dan de kunde. Daar, geniet ik van.

Perceptie is projectie

– onbekend

Kijken en zien. Door de ogen van de ander. Door de ogen van jezelf, vanuit je eigen blik. Voorbij je eigen blik. Zonder masker, dekking laag. Het mag. Het moet ! Laat je hart niet verstenen, zet jezelf niet in een kooi. Al is het even spannend, daar buiten te treden. Toch daar ademt het leven. Geeft het jou de kracht. Beweeg de energie, waar je hart van smacht. Ik houd voor jou de wacht, zodat je veilig en vertrouwd, kunt ontplooien en kunt zijn. Zoals je wil Zijn.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Volg de koers van je vrouwelijke wijsheid

in je praktijk.

EIGENheid

ZIELSverlangens

HERSENpankrakers

 

Een wekelijkse boost aan positivation. Integreer jouw eigenheid. Je geheime wapen tot succes. Maak impact op bestaansniveau. Unlock je body wisdom, jouw poort tot je diepere zelf. Of je nu m'n mails leest, gratis content volgt of je verlangen actie geeft en mijn mentorschap ontvangt:

LEEF.JE.VISIE.

 

Voor coachvoeding om op te kauwen: schrijf je hieronder in ;).

 

You have Successfully Subscribed!