Liefde is…Kijk verder dan wat je ziet. Luister voorbij wat gezegd wordt. Sta stil, bij beweging. Er zijn voor jezelf, ook al zie je daar geen ruimte voor. Er zijn voor elkaar, in voor en tegenspoed. Er zijn voor de ander, die het niet vraagt maar wel nodig heeft. Er zijn voor je kinderen, omdat dit het recept is voor groei. Er zijn voor die onbekende persoon, omdat je mens bent.

Open je ogen in de duisternis.Je zult zien in licht.Voel dat je gedragen wordt, door je eigen kracht. Onthulde potentie, in daglicht bevrijd. Adem je liefde, vanuit je kern. Bloed vol vuur stroomt voor je vaten. Levenskracht vult elke cel. Energie laat leven, harten verwarmen. Koud ijs smelt. Pijn in zicht, toont haar ware gezicht. Liefdevol aangekeken, nu je er echt bent.

Vanuit je Zijn zal je stralen, en huilen tegelijk.Ontwapend, ontladen… Als je echt kijkt, naar wat je ziet. Zul je weten, zonder te weten, wat er nodig is. Wie je bent en wie je mag zijn.

Sta je naast je partner als zijn of haar vrouw (man),vanuit je rol die je past. Voorbij angst, Voorbij pijn, Voorbij elk trauma, zul je Zijn. In liefde omhuld en door liefde gevoed. Ontdek je eigen schatten, die je bij je draagt. Val in je eigen gaten, klim er zelf weer uit.

Vertel de ander niet wat te doen, laat zien hoe. Beweeg in liefde, in energie. Dans je mooiste leven, vertel je eigen verhaal. Vanuit jouw visie, met open blik. Ontwapen jezelf, wees vrij. Kijk je angsten aan, stap eruit. Vraag hulp, vraag licht. Je hoeft het niet alleen te doen. Er Zijn. Voor elkaar. Wees jezelf, wees niet bang. Je bent je angst niet. Noch je trauma. Je bent JIJ. Je mag er zijn.

Vul je levensenergie, vul die batterij. Draag jezelf, met je eigen licht. Vanuit jouw element. Elke rol die vervult, zal er een zijn vanuit jouw IK. Voorbij elk labeltje dat jij of de ander je ooit gegeven heeft.

Je bent mooi, je bent heel, je bent liefde. Adem. Leef. Groei. Geniet. Liefde is…er ZIJN. Voor jezelf, omdat je dat verdient.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

THE MOVEMENT STARTS WITH YOU

***

EIGENheid

ZIELSverlangens

HERSENpankrakers

 

Een wekelijkse boost aan positivation. Integreer jouw eigenheid. Je geheime wapen tot succes. Maak meer impact als zorgprofessional. Unlock je body wisdom, jouw toegangspoort tot je diepere zelf. Jij BENT het instrument. Of je nu m'n mails leest, gratis content volgt of je verlangen omzet in groeien onder mijn vleugels:

LEEF.JE.VISIE.

 

Schrijf je hieronder in ;).

 

You have Successfully Subscribed!