Liefde heeft altijd een antwoord. Eentje die je niet vast zet in je pijn. Of trauma’s open trekt om ze te voeden -lees vol te proppen- met nog meer angst. Fysiek, mentaal, op zielsniveau. We zijn een geheel. En bovenal HEEL. Ja we lopen wonden op. That’s life.

Gelukkig is ons lijf zo ongelooflijk geniaal in elkaar gezet, dat wij kunnen genezen. Dat is geen optie. Dat is ons geboorterecht. In staat zijn om te helen. We groeien korsten op onze wonden, om ze te koesteren. Daar ga je niet aan zitten pulken. Die omring je niet met vuil. Je geneest door te vertrouwen op het proces, aandacht te hebben voor wat bijdraagt aan optimale genezing.

What about…?… Nope, niet doen. Stop precies daar. Bewonder je eigen lijf. Bewonder jezelf. Dat is zoveel waard. Mag ik dan niet kritisch zijn ? Vragen stellen? Ja juist wel! Zeker. Bewust nadenken, over alles. Ik ben niet ergens tegen, of voor. Ik ben wie ik ben. En ik geloof in liefde. In onze mogelijkheden.

Nu dus even niet pulken aan elke wond. Ook al jeukt het. Sta even stil bij hoe sterk je lijf is. Hoe heel je bent, ook als je je kapot voelt. Ik leer mijn kinderen hun wonden te koesteren door ze te zien, er aandacht voor te hebben.

Verwonder je, over al die cellen die keihard aan het werk gaan, om vanuit binnen de wond op te ruimen, te herstellen en te Helen. Hoe tof is dat. Maak het vandaag gewoon simpel. Voor jezelf. En de ander. Verwonder je. En op elke vraag: —-> wat zou liefde zeggen ?

That’s it.

♥️

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

THE MOVEMENT STARTS WITH YOU

***

EIGENheid

ZIELSverlangens

HERSENpankrakers

 

Een wekelijkse boost aan positivation. Integreer jouw eigenheid. Je geheime wapen tot succes. Maak meer impact als zorgprofessional. Unlock je body wisdom, jouw toegangspoort tot je diepere zelf. Jij BENT het instrument. Of je nu m'n mails leest, gratis content volgt of je verlangen omzet in groeien onder mijn vleugels:

LEEF.JE.VISIE.

 

Schrijf je hieronder in ;).

 

You have Successfully Subscribed!